Καθρέπτες ασφαλείας 

Καθρέπτες ασφαλείας για καταστήματα και πάρκινγκ

καθρέπτες ασφαλείας καταστημάτων
καθρέπτης ασφαλείας
καθρέπτης ασφαλείας κλοπής καταστήματος
Για οδική ασφάλεια σε πάρκινγκ και δρόμους ή αντικλεπτική προστασία καταστημάτων.
 

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Οι κυρτοί καθρέπτες ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στους δρόμους για αύξηση της ασφάλειας κυκλοφορίας σε επικίνδυνες στροφές με χαμηλή ορατότητα ή σε καταστήματα για ευκολότερη εποπτεία του χώρου, ώστε να αποφεύγονται οι κλοπές εμπορευμάτων.
 • Ο καθρέπτης είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό ώστε να μην σπάει, με αποτέλεσμα να επανέρχεται και να αντέχει σε χτυπήματα.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δρόμους όπου η ορατότητα σε στροφές είναι μειωμένη (οδική ασφάλεια), σε μεγάλους χώρους στάθμευσης (parking) και γκαράζ, σε χώρους ταμείων πολυκαταστημάτων ή ακόμα και σε καταστήματα ή περίπτερα για έλεγχο κρυφών σημείων του περιβάλλοντος χώρου.
 • Ο καθρέπτης είναι διαθέσιμος με γείσο και βάση για στήριξη σε επίπεδη επιφάνεια όπως τοίχος (εσωτερική χρήση).
 • Διατίθεται σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου για εύκολη μεταφορά αλλά και προστασία από μικροχτυπήματα.

Εφαρμογές

 • Οι κυρτοί καθρέπτες χρησιμοποιούνται για να βλέπετε και να σας βλέπουν, τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Οι κυρτοί καθρέπτες ασφαλείας τοποθετούνται οπουδήποτε απαιτείται πρόσθετη ορατότητα, παρέχοντας ευρύτερο πεδίο όρασης σε σχέση με αυτό ενός απλού καθρέπτη.
 • Ως καθρέπτης κυκλοφορίας λύνει πολλά κυκλοφοριακά θέματα και αποφεύγεται η πιθανότητα ατυχήματος.
 • Οι κυρτοί καθρέπτες μειώνουν τα τυφλά σημεία προσθέτοντας ορατότητα και αυξάνοντας το επίπεδο παρακολούθησης στην επιχείρηση ή στην κατοικία σας.
 • Ως σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου σε καταστήματα, αποθήκες, μίνι μάρκετ, περίπτερα, θαλάμους, βοηθά σημαντικά στην βελτίωση της ασφάλειας και προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην πρόληψη ληστειών.
 • Χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές αυξημένου επαγγελματικού κινδύνου, παρέχοντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.
 • Ως συσκευή ασφαλείας σε αποθήκες και εργοστάσια, χρησιμοποιείται σε σκοτεινές διασταυρώσεις ή σε πολυσύχναστα περάσματα όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία από περονοφόρα οχήματα.
 • Μπορούν να παρέχουν ζωτικής σημασίας ορατότητα σε τυφλές γωνίες, στις ράμπες φορτοεκφόρτωσης και σε μεγάλα ύψη στην αποθήκη.
 • Οι καθρέπτες είναι ιδανικοί για χρήση σε ανελκυστήρες και περιοριμένους χώρους.
 • Για το προσωπικό ασφαλείας, μπορεί να είναι πολύτιμοι βοηθοί ως συσκευές παρακολούθησης.
 • Οι κυρτοί καθρέπτες μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν, ως ένα απλό και βολικό στοιχείο ασφαλείας, επιτρέποντας στους ανθρώπους που απασχολούνται σε διάφορες συσκευές ή μηχανήματα να βλέπουν τι υπάρχει πίσω τους. Οι συσκυές αυτές μπορεί να είναι οθόνες υπολογιστή, αυτόματα μηχανήματα συναλλαγών (ATM), οθόνες, κτλ.
 • Οι κυρτοί καθρέπτες επιτρέπουν στους μοτοσυκλετιστές να βλέπουν γύρω από τη γωνία, ειδικά σε πάρκινγκ, γκαράζ και εσωτερικές λωρίδες.
 • Είναι εξαιρετικοί για χρήση στο σπίτι ή σε εμπορικές εφαρμογές για να βελτιώνουν την ασφάλεια, να προλαμβάνουν τροχαία ατυχήματα και να βοηθούν στην παρακολούθηση.
 • Ιδανικοί για πάρκινγκ, γκαράζ, αποθήκες, δημόσιους χώρους ή χώρους ανάπαυσης όπου μπορούν να υπάρχουν επικίνδυνες συνθήκες, πισίνες, δραστηριότητες αναψυχής ή άλλα μέρη όπου δεν είναι αποδεκτή η ύπαρξη θρυμματισμένων γυαλιών όπως σχολεία, νοσοκομεία, νοσηλευτικές μονάδες, κτήρια γραφείων, φυλακές, κρατητήρια, ράμπες φόρτωσης και άλλα μέρη όπου υπάρχει κυκλοφορία οχημάτων ή πεζών.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι προϊόντα με μεγάλη διάρκεια, οικονομικά, χωρίς να χρειάζονται συντήρηση.
 • Ελαφρά και εύκολα στην τοποθέτηση, αφού δεν χρειάζονται εξειδικευμένο συνεργείο για να τα εγκαταστήσει.
 • Ο πολυκαρβονικός φακός είναι ανθεκτικός στις κρούσεις, πρακτικά δεν σπάει ποτέ και διαθέτει εξαιρετικές ανακλαστικές ιδιότητες.
 • Οι κυρτοί καθρέπτες ασφαλείας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την εφαρμογή.
 • Οι καθρέπτες είναι προσαρμοσμένοι πάνω σε έναν περιστρεφόμενο βραχίονα στήριξης, βαρέως τύπου, για να προσφέρουν απεριόριστες ρυθμίσεις.
 • Διατίθενται σε αδιάβροχα μοντέλα με περιμετρικό στεφάνι (φρύδι) για εξωτερική χρήση.
 • Είναι φωτεινοί και δεν παραμορφώνουν τα είδωλα αφού έχουν την σωστή κυρτότητα για να παρέχουν τη βέλτιστη ευκρίνεια. Μπορείτε απλώς να τους ρίξετε μια ματιά και να είστε βέβαιοι για το τι είδατε.
 • Προβλήματα όπως καθρέπτες με συμπυκνώματα, με μη καθαρή ή οξεία εικόνα ανήκουν στο παρελθόν.
 • Οι κυρτοί καθρέπτες παρέχουν οπτικό πεδίο έως και 160 μοιρών με ευρυγώνια όραση.
 • Σκληροί και δυνατοί, πρακτικά άθραυστοι, είναι ό,τι καλύτερο για εφαρμογές τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικοί για καταστάσεις όπου υπάρχει πιθανότητα θραύσης ή και βανδαλισμού.
 • Μπορούν να στηριχθούν στον τοίχο, στο ταβάνι, σε στύλους, σε δέντρα, σε γυψοσανίδα, κτλ.
 • Με την υποστήριξη ειδικά επεξεργασμένων υλικών, οι κυρτοί καθρέπτες μπορούν να αντέξουν σε ακραίες θερμοκρασίες, κρύο ή ζέστη, ξηρές ή υγρές συνθήκες.
 • Η πολυκαρβονική επιφάνεια των καθρεπτών δεν χαράσσεται τόσο εύκολα όσο οι αντίστοιχες επιφάνειες των ακρυλικών.
 • Διαθέτουν ένα μοναδικό φιλμ ασφαλείας το οποίο είναι εφαρμοσμένο στο μπροστινό μέρος του καθρέπτη και αφαιρείται μετά την εγκατάσταση.
 • Όλοι οι καθρέπτες παραδίδονται πλήρεις με βραχίονες στήριξης και εργαλεία.
 • Φιλικοί προς το περιβάλλον φτιαγμένοι από 100% ανακυκλωμένα υλικά.

καθρέπτης ασφαλείας με γείσο

καθρέπτης εσωτερικός

Η τοποθέτηση κυρτών καθρεπτών σε εξωτερικούς χώρους αυξάνει την ασφάλεια και βελτιώνει την εποπτεία του χώρου.

Καθρέπτες ασφαλείας

Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 22cm (0.7 kg). Διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και του πεδίου κάλυψης του καθρέπτη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 23,00 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 30cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο αλουμινίου (1.0 kg). Διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και του πεδίου κάλυψης του καθρέπτη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 32,70 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 45cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο αλουμινίου (1.8 kg). Διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και του πεδίου κάλυψης του καθρέπτη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 54,90 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 60cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο αλουμινίου (2.7 kg). Διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και του πεδίου κάλυψης του καθρέπτη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 63,90 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 45cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο από αλουμίνιο (2.0 kg). Διαθέτει βάση για σωλήνα Φ48. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 54,90 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 60cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο από αλουμίνιο (3.0 kg). Διαθέτει βάση για σωλήνα Φ48. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 63,90 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 80cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο από αλουμίνιο (6.3 kg). Διαθέτει βάση γιά σωλήνα Φ76. Φέρει προστατευτικό γείσο  και χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 112,55 €
Η βάση μετατροπής PARK-BS-45/60 cm μας επιτρέπει να στηρίξουμε τους αντίστοιχους εξωτερικούς καθρέπτες (45cm & 60cm) σε επίπεδες επιφάνειες αντί για σωλήνα που κανονικά απαιτείται.
Τιμή για εσας: 9,98 €
Η βάση μετατροπής PARK-BS-80/100 cm μας επιτρέπει να στηρίξουμε τους αντίστοιχους εξωτερικούς καθρέφτες (80cm & 100cm) σε επίπεδες επιφάνειες αντί για σωλήνα που κανονικά απαιτείται.
Τιμή για εσας: 9,98 €
Καθρέπτης ασφαλείας απλός με διάμετρο 45cm. Διαθέτει βάση για σωλήνα Φ48. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 44,90 €
Καθρέπτης ασφαλείας απλός με διάμετρο 60cm. Διαθέτει βάση για σωλήνα Φ48. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 53,90 €
Καθρέπτης ασφαλείας απλός με διάμετρο 100cm. Διαθέτει βάση για σωλήνα Φ76. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 91,57 €
Καθρέπτης ασφαλείας απλός με διάμετρο 100cm. Διαθέτει βάση για σωλήνα Φ76. Χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 122,09 €
Καθρέπτης ασφαλείας, με διάμετρο 80cm, ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο αλουμινίου (5.9 kg). Διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και πεδίου κάλυψης του καθρέφτη. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.
Τιμή για εσας: 112,55 €
Καθρέπτης ασφαλείας με διάμετρο 100cm ενισχυμένος με περιμετρικό δακτύλιο αλουμινίου (8.5 kg). Διαθέτει  βάση στήριξης για σωλήνα Φ76mm. Χρησιοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους λόγω και του προστατευτικού γείσου.
Τιμή για εσας: 150,71 €

google review request

Αποκτήστε όλα τα προϊόντα μας με την πιστωτική σας κάρτα. 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210.555.0632
για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνια

Gate-automation Θέση Ξηροπήγαδο σε 1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού
Μάνδρα Αττικής 19600 ΤΘ 2249

2105550632 info@gate-automation.gr info@gate-automation.gr

Β. & Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΕ