Σταθερές μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων

Μία δημοφιλής, κομψή και λειτουργική λύση για τους ποδηλάτες που θέλουν να ασφαλίσουν τα ποδήλατά τους 

μπάρες ποδηλάτων
Τα σταντ στάθμευσης ποδηλάτων, είναι κατάλληλα για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους όπως πλατείες, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, τράπεζες, εταιρείες κλπ. Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και δημοφιλή συνάμα σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και νεαρά άτομα όπως σχολεία, φροντιστήρια, καφετέριες, γήπεδα, κινηματογράφους κλπ. Αποτελεί ιδανική λύση για εξοπλισμό πόλεων που διαθέτουν ποδηλατόδρομους.
 
πάρκινγκ ποδηλάτων
μπάρες ποδηλάτων
μπάρα ποδηλάτων 5 θέσεων
Οι μεταλλικές σταθερές μπάρες ποδηλάτων χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου οι χρήστες θέλουν να σταθμεύσουν τα ποδήλατά τους. Αποτελούν μία ιδιαίτερα δημοφιλή, κομψή και λειτουργική λύση για τους ποδηλάτες που θέλουν να ασφαλίσουν τα ποδήλατά τους. 
 
Με την χρήση των μπαρών μία από τις δύο ρόδες του ποδηλάτου μπορεί να κλειδωθεί με κλειδαριά πέταλο, εμποδίζοντας την κλοπή ποδηλάτων. Έχει πολύ καλή στήριξη στο δάπεδο και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό προϊόν που είναι συμβατό πρακτικά με κάθε πάχος ή μέγεθος τροχών.
 
Σπιράλ μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων
Σπιράλ μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων
Σπιράλ μπάρα parking ποδηλάτων

 

Μπάρες ποδηλάτων

Μία οικονομική μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 2 θέσεις, κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Η διαγώνια τοποθέτηση των ανοιγμάτων για τις μπροστινές ρόδες επιτρέπει το άνετο παρκάρισμα των ποδηλάτων χωρίς τον ενδεχόμενο κίνδυνο να χτυπιούνται τα τιμόνια μεταξύ τους. Διαστάσεις: 620mm X 250mm X υψ235mm. Βάρος 4.5kg. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και τα υλικά στερέωσης.
Τιμή για εσας: 46,38 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 3 θέσεις, κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Η διαγώνια τοποθέτηση των ανοιγμάτων, για τις μπροστινές ρόδες, επιτρέπει το άνετο παρκάρισμα των ποδηλάτων χωρίς τον ενδεχόμενο κίνδυνο να χτυπιούνται τα τιμόνια μεταξύ τους. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και όλα τα υλικά στερέωσης. Διαστάσεις: 990mm X 250mm X υψ235mm. Βάρος 6.8 kg.
Τιμή για εσας: 69,56 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 4 θέσεις, η οποία είναι κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Με πλάγια διάταξη, η μπάρα επιτρέπει τη στάθμευση 5 ποδηλάτων σε μικρό χώρο. Κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα - Διαστάσεις: 1370mm X 250mm X υψ235mm. Βάρος 9.5kg. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα υλικά στερέωσης.
Τιμή για εσας: 92,75 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 5 θέσεις, κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Με πλάγια διάταξη, η μπάρα επιτρέπει τη στάθμευση 5 ποδηλάτων σε μικρό χώρο. Κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα. Διαστάσεις: 1735mm X 250mm X υψ235mm. Βάρος 10.8kg. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα υλικά στερέωσης.
Τιμή για εσας: 115,94 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 7 θέσεις, η οποία είναι κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Με πλάγια διάταξη επιτρέπει τη στάθμευση 7 ποδηλάτων σε μικρό χώρο. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα. Διαστάσεις: 2485mm X 250mm X υψ235mm. Βάρος 15.7kg. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα υλικά στερέωσης.
Τιμή για εσας: 162,30 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 3 θέσεις, κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Στην συσκευασία της περιλαμβάνονται και τα υλικά στερέωσης.
Τιμή για εσας: 170,38 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων, με 5 θέσεις, κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ σωλήνες. Στην συσκευασία της περιλαμβάνονται και τα υλικά στερέωσης.
Τιμή για εσας: 200,62 €
Ειδική προσφορά
Μπάρα πάρκινγκ ποδηλάτων μικρή, από γαλβανιζέ χαλύβδοσωλήνα Φ42 (5 kg). Διαστάσεις 500 mm x 800 mm. Διαθέσιμη και βαμμένη σε ral χρώματα.
Τιμή για εσας: 57,26 €
Σταθερή μπάρα ποδηλάτου, από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ42 (7 kg). Διαστάσεις 1000 mm x 800 mm. Διαθέσιμη και βαμμένη σε ral χρώματα.
Τιμή για εσας: 62,51 €

google review request

Αποκτήστε όλα τα προϊόντα μας με την πιστωτική σας κάρτα. 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210.555.0632
για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνια

Gate-automation Θέση Ξηροπήγαδο σε 1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού
Μάνδρα Αττικής 19600 ΤΘ 2249

2105550632 info@gate-automation.gr info@gate-automation.gr

Β. & Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΕ